Petra van Noort & Niels Post @ Pitcairn Museum of Contemporary Art

Petra van Noort & Niels Post @ Pitcairn Museum of Contemporary Art

Op uitnodiging van Pitcairn directeur Wim Bosch maakten Petra van Noort en uw correspondent het afgelopen najaar een nieuwe installatie voor het museum aan het Gedempte Zuiderdiep van Groningen.

De schaal, 1 op 15, biedt volop ruimte voor experiment. Je kan relatief makkelijk iets uitproberen dat je ooit nog wel eens in het heel groot elders zou willen realiseren om te zien of het überhaupt werkt. Natuurlijk maakten we veel te veel. Altijd goed, dan valt er nog wat te schuiven en te schrappen. De landschappen vond Petra op Instagram, de teksten haalde ik uit mijn spamfilter. Samen werken ze wonderlijk goed.

Wel nog even opschieten want morgen laatste dag.

T/m 15 december a.s.

Pitcairnmuseum.nl

Petra van Noort & Niels Post @ Pitcairn Museum of Contemporary Art

Petra van Noort & Niels Post @ Pitcairn Museum of Contemporary Art

T/m 15 december a.s.

Pitcairnmuseum.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*