In Shop Now: J&B – Special Treats

Een kunstenaarsboek en een oeuvre catalogus ineen gaat zelden goed, is bijna een recept voor falen. J&B – Special Treats is èn een goed gelukt vormgevingsexperiment – alsof alle werken door de shredder gehaald schijnbaar lukraak terug inplakt zijn – èn een beeldend verhalende eenheid die recht doet aan de getoonde kunstwerken.

shop.trendbeheer.com/product/jb-special-treats-street-special

De lezer laat cryptische kunstzinnigheid onverschillig. Hier niet: kunst & plakwerk in overdonderende veelheid zonder ergens saai te worden, kom daar maar eens om.

J&B – Special Treats is één groot visueel avontuur, elke spread vet, 184 pagina’s doorbladergenoegen. Alleen maar beeld en hier en daar tekst van Edo Dijksterhuis

Het is een tijdloos kunstenaarsdocument, jaartallen ontbreken nagenoeg volledig. Handig – zo gaat een publicatie, toch een duur visitekaartje, jaren langer mee.

(Ook hier staat een boek in de steigers – u weet er nog niet van – maar dat gaat toch gans anders worden.)

Links een werk (acryl op styrofoam, leve de kwetsbaarheid) rechts een halve stil uit een video.

J&B – Special Treats is een mooi document, een geslaagd experiment, iets om trots op te zijn. Felicitados J&B. Te koop in de shop, in te zien en af te halen bij mij op atelier In De Zoete Inval Het Wilde Weten, Robertfruinstraat 35.

Mooi voor onder de boom. Trakteer uzelf of een ander. 184 pagina’s € 24,95.

shop.trendbeheer.com/product/jb-special-treats-street-special

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*