About [Redactie] 8946 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Het ontwerp is tijdelijk stilgelegd – dat vat ik als opsteker op, aangezien ik in de waan was dat er eigenlijk helemaal niet meer ontworpen werd, dat Boijmans en de architect elkaar niet meer spraken. Mijn stand van zaken kwam voort uit voormalig oliebollenkrant AD: “Het steekt de directie dat ze – op voorspraak van de gemeente – geen contact mogen hebben met de architect. ,,De museumorganisatie en de bouwdirecteur zijn helaas niet betrokken geweest bij het jongste ontwerp.’’ […] Het museum speelt het hard. Ze eisen aanpassingen, anders zal de directie op haar beurt geen informatie meer verstrekken aan de gemeente in het vervolgtraject.
    Ze zijn dus gaan spreken en nu breekt tunnelvisie op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*