About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Niks is meer wat het lijkt, dus laat de bezoeker maar zelf beslissen …als deze het wel of niet wat vindt… maakt het uit? Voor een kunstenaar of liefhebber wel, maar loop eens rond op een gemidddelde kunstbeurs, daar is toch ook van alles, waar je je aan kan storen?

  2. Waarom zou de grens tussen vakmanschap en liefhebberij alleen in de museumsector moeten vervagen? Gun het ook andere sectoren.

    Het is de hoogste tijd dat overal leken aan de bak komen. Iedereen militair, iedereen politicus, iedereen dominee, iedereen omroeper, iedereen belastinginspecteur, iedereen journalist.

    ‘Monkey on your back’ zongen Wally Tax en The Outsiders. Wie met de rug naar de toekomst staat pronkt met een rugzakje. En anders niets.

  3. Iedereen mag creëren toch? Poortwachters moeten harder gaan nadenken over hun visie en er zouden meer poortwachters nodig zijn. Leuk voor al die kunstgeschiedenis afstudeerders die nooit een kans krijgen. Ik vermoed dat je meer subgroepen krijgt, meer “eigen feestjes”. Het is alleen maar goed voor de kunst als we ons oog meer gebruiken i.p.v. het CV. Iedereen weet dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*