About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

 1. Beste Marc,
  Voor het kunst- en cultuurprogramma Walhalla van Omroep Brabant wil ik graag kijken of er een item te maken is over jou en je werkzaamheden. Groeten Theo van de Aker programmamaker

 2. Marc,
  ik, Grafisch ontwerpen student 3e jaar, vind je werk erg goed. Graag zou ik een keer willen spreken met je over je werk. Ik ben naar een aantal dingen, keuzes die je maakt in je werk, heel nieuwsgierig.
  Je werkt veel met symbolen, openbare ruimte en bent maatschappelijk betrokken. Voor mij als ontwerper ook zeer belangirjke aspecten

  Hoop snel wat te horen.

  Groet
  Katrien

 3. Hoi Marc

  Ik heb de laatste jaren je naam verschillende keren voorbij zien komen in de media en kwam deze site tegen. Het leek me leuk om als oud huisgenootje (weet je nog uit Den Bosch De Kluis) even iets van me te laten horen. Bij deze dus. Als je zin en tijd hebt stuur dan even een mailtje.

  Groetjes Marielle
  en ook nog Joris ( we zijn intussen getrouwd)

 4. hej Marc,

  mooie muziek, maar ook nog hele mooie art. jouw werk boeit me op een manier die mij aan het denken zet. soms zie ik humor maar tegelijkertijd ook iets heel serieus. bijzonder.
  misschien tot 2 december en anders tot de 14e!
  groetjes
  dagmar

 5. Beste Marc Bijl,

  al meerdere malen heb ik contact opgenomen met ‘upstream gallery’ om jouw te kunnen bereiken, maar tevergeefs. de vraag is als volgt; Zou je een debat willen inleiden met een korte introductie over jouw werk en visie? het gaat oom een debat voor en door de Academie voor Beeldende Vorming te Amsterdam (Hoge school Kunsten) het debat zal over beeldculttur en kunstgeschiedenis gaan en zal op 13 mei plaatsvinden om 14.45 tot 16.15 uur.(er is gedacht aan een vergoeding van 90 euro) Wij zouden het fantastisch vinden als je tijd en zin hebt om hier bij te zijn en het een en ander komt vertellen. jouw werk sluit namelijk zo goed aan bij het onderwerp!

  met vriendelijke groet,

  Fardou Keuning

  bel gerust; 0614549531
  of mail fardoukeuning@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*