Van kunst naar reclame en omgekeerd (of vice versa en/of andersom)

Florentijn Hofman oranje

Florentijn Hofman, Campagne voor Oranje, A0 posters (link)

Maarten Steenhagen  oranje

Maarten Steenhagens Orange variant van oranje.

“‘Campagne voor Oranje’ was een postercampange die bij aanvang van het WK-voetbal werd gelanceerd. Als reactie hierop is er nu ‘Campagne voor Orange’, waarin de reclameruimte die tijdelijk onder de noemer “kunst” werd gebruikt, wordt teruggeclaimd in naam van een authentieke reclame.”

Dat gebruik van het woord authentiek, ah, prachtig!

maarten.steenhagen.nl/Nederlands/portfolio_publicspace.htm

Met dank aan leefbaarrotterdam voor de tip en de foto.

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*