Maandag 18 dec Kerstfilm This Neck Of The Woods

r_thetrap_tnotw.jpg

In het meest knusse gastatelier van Rotterdam This Neck Of The Woods gezellig gruwelen in aangenaam gezelschap:

The Trap, Sidney Hayers

“Let op: niet geschikt voor kijkers onder de 15 jaar […] In Duitsland was dit een film die vaker getoond werd als traditionele familiekerstfilm, nogal verbijsterend gezien de hoeveelheid verbaal en fysiek geweld, de massa’s dode dieren die soms met bruut geweld afgeslacht worden, het oerang oetang gedrag van Reed, de vrouwonvriendelijkheid en de clichés over de indianen. Deze traditie kan vanaf nu ook in Nederland in ere worden gehouden.”

http://blogger.xs4all.nl/hkeijser/archive/2006/12/16/161670.aspx

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*