Museale reclame op de wereldwijde kijkbuis

Ik had er wel al over gelezen – musea zouden MTV-achtige shortclips op YouTube gaan rossen, een vers kosteloos reclamedistributiekanaal waarmee jeugdige museahaters bereikt zouden kunnen worden – maar deze van het Chelsea Art Museum is de eerste die ik tref. Een tentoonstellingsoverzicht / teaser in 41 seconden van de tentoonstelling Dangerous Beauty.

chelseaartmuseum.org/exhibits/2007/dangerousbeauty/index.html

(Via rebel:art)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*