About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. heeeel blij met deze post.
    laatste herinnering was fijne uren nachtelijk ouwehoerradio. heerlijk om via deze link weer eens wat kunstgeschiedenis uit de eerste hand te krijgen.
    en die wim-t.nl is een mooie aanvulling maar die vind je vanzelf als je je met willem de ridder gaat bezig houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*