Klaar voor de Tour!

grandgrandtour.jpg

Verse slicks opgemonteerd: perfect voor droge circuitdagen

Le plus grand grand tour artistique du monde: Münster, Kassel, Hannover, Rügen, Sobibor, Venetïe. 3809 km in 5 weken.

Départ zaterdag 21 juli Rotterdam, arrivé zondag 26 augustus Rotterdam

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

15 Comments

 1. stoeah, wat een trendbeer en ook nog bieren en buiken zeker !! Ooit (pre buik era) moest ik er 3 vakanties over doen om naar Santiago de Comp. te biesiekleren, spoor jij wel helemaal ?
  En dan ook noges al die intellekkerjuwele shit tot je nemen..pfff, fijne tijd man en kom heelhuids wederom.

 2. Białowieża staat genoteerd. (Tips zijn zeer welkom. Reisdoel naar rechts: via West- en Oost-Duitsland door Polië.)

 3. Als je dan toch op WOII-vakantie gaat moet je de Wolfsschanze bij Ketrzyn niet vergeten. Wel de rondleiding doen. Nazi-vakantieoord Prora op Rugen is interessanter op tv (concept is rechts ingehaald door Centerparks) maar je kunt er wel lekker zwemmen. Polië snel durchqueren naar het noordoosten. Białowieża in deze tijd = doodgebeten worden door horzels, zeg straks niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

 4. btw Sobibor als onderdeel van een ‘tour artistique’…oftewel het nationaal-socialisme als gesamtkunstwerk, JB schrijf je daar een mooi opstel over in je vakantie?

 5. mag in in dit kader dan ook nog even het Reichsparteigelände in Nürnberg aanraden? Met “Aufmarschfläche’, Zeppelinhaupttribühne en niet te vergeten de Kongresshalle, het grootste nog existerende gebouw in duitsland uit de hitlertijd.
  en, mocht je toch naar Prora gaan, ga dan naar het NVA-Museum (Nationale VolksArmee). Met rondleiding van oudgediende DDR-Militaire!
  mooi, hé, de Duitse geschiedenis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*