About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. De film was hier(gGroningen)op het festival direct uitverkocht :-( maar het boek van : Cormack Mcarthy,dat ik een paar weken terug las is in iedergeval indrukwekkend. Net als andere werk van Mcarthy. Lees: the Road, huiveringwekkend !
    Have fun friend’o

  2. Het is 1980 in de film:
    – You know what date is on this coin?
    – No?
    – 1958: it’s been traveling 22 years to get here. And now it’s here and it’s either heads or tails. And you have to say ‘Call it’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*