About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. “stijlvolle knipbeurten”? Ik had de bureaumedewerker al een tijdje niet meer gezien, maar die knipbeurten heeft hij i.e.g. niet meer nodig! Alaaf!

    Goede 15-minutes-of-exhibition-visit in elk geval!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*