About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ja vertel: Ground 3, ik googel zo van alles en nog wat bij elkaar en via een omweg kom ik op http://www.hetdepartement.net/ground3/ de festivalsite maar dat is flashed muk en wordt als zodanig waarschijnlijk door niemand gevonden – in iig niet door googel.

    Maar begrijp dat er een meerdaags festival op stapel staat en iedereen doet mee? (west, quartair, korzo, ockenburg, de besturing)

    Doet u breed verslag? (Uw verslaggever uit het Rotterdamse is verhinderd.)

  2. Ik doe mijn best vanzelfsprekend.
    Die publiciteit is inderdaad een probleem, die flash-ellende zit ik ook niet op te wachten en de boodschap overbrengen is nog steeds heel erg moeilijk kennelijk. Verder loopt van alles door elkaar: broedplaatsenfestival (Ground 3), de officiele opening van de DCR (met ditmaal een sterke muzikale inbreng) openingen van diverse galleries (1646, west,vd Laar) een voor Hagofielen interessante boekpresentatie (http://www.nederlandsmuziekinstituut.nl/nieuws/boekpresentatie_polonaise.htm) en on top of it all ook nog de Haagse uitmarkt zondag.
    Zelf werd ik gisteren in de DCR gestrikt voor een wandeling met AltCtrlDel waar ik met veel plezier aan deel zal nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*