About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Persbericht:

    Remco Torenbosch – The Wrong Walls

    Het werk van Remco Torenbosch (Rotterdam) in de tentoonstellingsetalage zet kritische vraagtekens bij het auteurschap, authenticiteit en creatief potentieel. Met overeenkomsten in het minimalisme zoekt Remco door middel van bewuste slordigheden naar mogelijkheden om het aura van perfectie neer te halen en weer op te bouwen. Met neon als visueel statement markeert Remco met ‘The Wrong Walls’ letterlijk en figuurlijk de witte tentoonstellingsmuren en werpt hiermee vragen op. Keuren de neons de muren af? Keurt de kunst de muren waarop ze zijn aangebracht af? Gaat het om een activistische daad? Of gaat het om een verloren neon reclame, waar de boodschap compleet verwaterd is? Hoe dan ook, de werken zijn door hun simpele aanblik arrogant genoeg om de ruimte naar hun eigen hand te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*