About Jeroen Bosch 4733 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. Kijk, zo zien we al het materiaal dat dagenlang op onze tafel lag, in zijn natuurlijke habitat!
    Mooi!

  2. Ik vind mijn schedeltjes heel mooi staan en ik heb nog een vraag: waarom hebben jullie een museum gebouwd met een tank? En ik heb nog een vraag: wat is dat voor pluisje in dat tangetje?

  3. Dag Hobbe, je schedeltjes zijn een topstuk in het museum! De tank stond een beetje in de weg toen we klaar waren met opbouwen, en op de foto zeg ik tegen het mannetje op de wagen: zet jij ‘m een stukkie opzij, of doe ik het? Het pluisje is een vishaakje om te vliegvissen, dat is door iemand voor het museum gemaakt met haren van de muskusrat.

    NP: Die vintage Hofman mag er van mij ook best naast, het is alleen wel een bever, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*