Dagen van de kunstuitleen @ CBK Dordrecht

“De jonge modeontwerpers Nada van Dalen en Daisy Kroon zijn verantwoordelijk voor de styling en decors.”

Kekke klantenbinding van de kunstuitleen Dordrecht, gratis kunstparticipatie met tastbaar eindproduct voor mee naar huis:

“Abonnees van de kunstuitleen kunnen zich laten fotograferen met een dierbare of iets dierbaars. […] Voor iedere foto wordt door de stylisten een unieke sfeer en uitgesproken omgeving gecreëerd. De foto wordt ter plekke uitgeprint en voorzien van een lijst. Dit krijgt u cadeau.”

dordrecht.nl/dordt?nav=srkhqHsHaKpPQwBaD

Fred van Rijen fotografeert.


“AFSLUITING MET VIP BIJEENKOMST
Op zondag 16 november wordt er vanaf 15 uur een afsluitende bijeenkomst georganiseerd. Kunsthistorica Carolien van den Akker, die al eerder bij ons succesvolle lezingen gaf, zal een spannende inleiding geven over ‘Dierbaren in de kunst’.”

cms.dordrecht.nl/dordt?nav=srkhqHsHaKpPQwBaD

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*