Trendbeheer presenteert @ Art Rotterdam

hofbogen4

Inspektie van de ruimtes. Maar is het groot genoeg?

Voortvarend aan de slag. Dinsdag 3 tot zondag 8 februari.

trendbeheer.com/artrotterdam/

hofbogen7

hofbogen1

hofbogen2

hofbogen3

hofbogen8

hofbogen9

Een spetterend totaalprogramma met werk van ondermeer Jeroen Bosch, Marc Bijl, Juan Chavez, Hadassah Emmerich, Erosie, Aron Gent, Florentijn Hofman, Cody Hudson, Marcha van den Hurk, Jeroen Jongeleen, Esther Kokmeijer, Jeroen Kuster, Mathijs Lieshout, Michael T Rea, Daan Samson, Charlotte Schleiffert, Sebastian Schlicher, Sighn, Brian Ulrich groots gepresenteerd op 850 vierkante meter toplokatie.

Trendbeheer presenteert @ Art Rotterdam is gecokoerateerd door Edmar en Rachael Marszewski van Proximity Magazine.

trendbeheer.com/artrotterdam/

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*