About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

11 Comments

 1. wat een fijne onderbouwde reactie toch: ‘gaap…’. het toont echt diepgang en intellectualiteit en nou. schrijf eens een boek ofzo!

 2. Helemaal met je eens ks: supertreurig. Natuurlijk meteen gekeken naar IP en naar mogelijke eerdere reacties en of pi vaker met zulks bijltje hakt, maar deze ‘gaap…’ kwam van een vers IP-adres.

  We hebben deze ‘reactie’ laten staan.

  Vraag aan de lezertjes: zulke gaapverwekkende zut van 1 woord voortaan ongevraagd verwijderen? dat doen we sowieso af en toe als het zo uitkomt: vermits anoniem geplaatst.

 3. Oh wat zielig. Als dit een vorm van kunst is zijn alle mensen die zich voor dieren welzijn inzetten boeven. Zaken worden hier omgedraaid. Dat mens is ziek en vies want ze snijd in haar eigen kat en iemand die dat doet kan ook zo een kindje aanranden of vermoorden. Ik vind haar best eng. DIEREN ZIJN BAAS OVER HUN EIGEN LIJF MAAR DEZE KUNSTENARES BEWIJST WEER EENS HET TEGENDEEL. Jammer.

 4. Ik ben gewoon erg geschrokken dat deze vorm van kunst in deze tijd in nederland bestaat en ik hoop dat ze doorgaat met kunst maken maar dan niet in deze vorm met gebruik van onze medeschepselen. En dat ze echt niet in staat is om andere nare dingen te doen.

 5. DIEREN ZIJN BAAS OVER HUN EIGEN LIJF MAAR DEZE KUNSTENARES BEWIJST WEER EENS HET TEGENDEEL.

  tja… punt.

Comments are closed.