Jeroen Jongeleen site update

bbbb

meetpunten

100 Referencepoints, various locations 2000 – 2003 (photo Gerco de Ruijter)

Vers werk uit de oude doos op de website van Jeroen Jongeleen, waaronder (eindelijk) een persoonlijke favoriet: ‘100 referencepoints’. Prachtig verschoven en verdubbelde landmeetpunten: de bekende wit-zwarte circel met een kernnetmeetspijker in het midden.

flu01.com

(Voer voor de amateurspoorzoeker Prof. Y. Lupardi: The Benchmark Hunting Page)

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Keivet! Vind anders “zelfportret op toilet met sticker in spiegelbeeld te Amsterdam” ook erg geslaagd, en ook een mooie lost-in-translation aangaande de oude betrekkingen met Suriname uit de tijden van weleer…en repainted graffiti uit 2000 alweer, time flies!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*