Zomeropstelling 1983 Van Abbemuseum Eindhoven

In alle zalen Buren als verbindend element.

Onbegrijpelijk groots en fraai: zo kun je dus ook tentoonstellingen maken. Educatieve insteek en duiding ontbreken. Bescheiden naambordjes. Gewoon spannend geplaatste kunstwerken. Een tentoonstelling die staat als een huis. Gemaakt in 1983, nu herhaald.

vanabbemuseum.nl/browse-all/?tx_vabdisplay_pi1[ptype]=18&tx_vabdisplay_pi1[project]=553&cHash=fe7eed6615

Nog tot 7 maart. Verplichte kost: gaat dat zien!

vanabbemuseum.nl/browse-all/?tx_vabdisplay_pi1[ptype]=18&tx_vabdisplay_pi1[project]=553&cHash=fe7eed6615

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*