6 Comments

  1. Ik heb Gust en Anneke goed gekend,zij kwamen in de vijftiger jaren dagelijks bij Pardoel op de oude binnenweg,ik heb Gust nog een mozaiek zien leggen tussen drie vitrines vlak voor het
    toemalige pand van Termeulen/Wassen/van Vorst,op de hoogte waar nu Bram Ladage staat. Dat kunstwerk is verdwenen,ik heb jaren “hier en daar” geinformeerd maar het blijft zoek!
    Bij Pardoel kwamen in die jaren veel kunstenaars zoals den Dikkenboer/Piet van den oudenalder/etc.etc.Ik kan wel een boek schrijven over de binnenweg e.o.Voor de goede orde ik was/ben geen kunstenaar,ik kwambij Pardoel omdat ik op de binnenweg geboren en getogen ben.

  2. Dhr.Ik wil graag wat meer weten van dhr.g.romijn
    Kan dhr.henk de bruin kontakt met opnemen.
    Met vr.gr. Bert

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*