Yohei Taneda Coolsingel Cube

yohta-design.com/new-english.html

Zaterdag 30 januari om 17.15 uur, gaat de film Air Doll van regisseur Kore-eda in première. Voorafgaand vindt de ‘Big Talk’ plaats, een interview door Rutger Wolfson (directeur IFFR) met Kore-eda en Yohei Taneda. Na de film, om 20.00 uur vindt de opening van Taneda’s Coolsingel Cube plaats.

sculptureinternationalrotterdam.nl/new/index.php?a=news&id=82

Yohei Taneda’s Coolsingel Cube, een project van Sculpture International Rotterdam. In de kelder kun je onder het genot van nespresso een beeld krijgen van Taneda’s production design in een door hem ontworpen setting.

“De Japanse production designer Taneda Yohei […] transformeert de façade, het interieur én de kelder van de Monisma Kubus aan de Coolsingel/ Kruiskade tot een filmset. […] Binnen worden fragmenten getoond uit films waaraan Taneda zijn medewerking verleende: Air Doll bijvoorbeeld, die op het IFFR in première gaat. De kunstenaar is aanwezig bij de opening van zijn Coolsingel Cube.
28 jan – 7 feb, 12:00 – 22:00 uur, gratis toegang.”

filmfestivalrotterdam.com/nl/IFFR-2010/nieuwsoverzicht/opening-taneda-s-coolsingel-cube/

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. @ Frank: Nee, Mc D zit aan de andere kant van de straat. Hier zat geloof ik een vage kleding/koffer zaak?

  2. Ach aan de andere kant inderdaad. Mooie pavilioentjes zou gebruikt moet worden als Babette aan de Karl Marx allee, maar dan zonder die deco onzin op de ramen.

  3. Neen, geen van dit allen! atelier/ werkplaats van mijn o.a. mijn buurman! IBC wilde aanvankelijk deze culturele zelfstandigen allemaal uit het pand voor dit snode Taneda project.. Een deal en de welbekende buurman heeft toen i.s.m. meerdere kunstenaars dit project mede gerealiseerd!
    http://www.co2ro.nl

  4. Beste Florentijn, als je meent werkelijk geinteresseerd te zijn in feiten, kom dan langs bij SIR (sculpture International Rotterdam) of praat eens met je buurman.

  5. @ Dees, kom graag langs voor gesprek aangaande een opdracht! Overigens praat ik dagelijks met mijn buren, buurtparticipatie je weet toch!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*