Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Gisteren ben ik geopereerd aan mijn voetbalknie, meniscus is gedeeltelijk weggehaald, alles verder prima!
Zit nu mijn tijd te doden op de bank met wat snijden in voetballers.. In het kader van buurtparticipatie doe ik ook mee met de laatste rage. Probeer mijn eigen boek vol te krijgen. Wie wil met me ruilen, ik sta vanavond met krukken bij de in/uitgang van de kruidenier op het Mathenesserplein!

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

Voetbal en buurtparticipatie

2 Comments

  1. sjah, de priester maakt plaats voor Adolf Heijn, wil je plaatjes knul? (op de kleintjes letten in de praktijk!) Maar deze zijn leuk FH.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*