Zeeliefhebbers, ook wel het meest bizondere tijdschrift

Een publicatie versche visch:

Twee kilo tijdschrift op ijs in fraaie piepschuimen transportdoos

“Maandelijks verschijnt er een gecombineerde uitgave van fotografie met bijzondere dagverse vis. Beleef de Noordzee, word zeeliefhebber!”

Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen. Gisteren werd zeeliefhebbers geleverd. Af te halen bij Schmidt. Twee kilo rode poon. Incluis print en kaarten.

zeeliefhebbers.nl/

Past in rugzak

Niet in partykoeler

Straf gevouwen prachtige megaprent.

Fileren doet u zo:

(Ik ben niet alleen geen fotograaf, ik ben zeker geen voedselfotograaf. Heden gaat de poon in de pan, maar een update beloof ik niet.)

Volg zeeliefhebbers. Maak nota.

“Zeeliefhebbers is een consumenteninitiatief. Zeeliefhebbers fotografeert kleinschalige en innovatieve visserij, om nieuwe en vergeten vis weer onder de mens te brengen.”

zeeliefhebbers.nl/

(Zie ook twitter.com/zeeliefhebbers)

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Een feest zo’n uitpakpartij van zeeliefhebbers: prachtige vis op ijs, dito foto’s, zelf schoonmaken, kat blij en een heerlijke maaltijd tot slot.

    Terzijde 1 (video), 28 seconden per poon is bizar snel. Terzijde 2, ophaalpunt Vishandel El Pescado in de Javastraat (A’dam) kent vriendelijk personeel. Terzijde 3, mijn poon was groter dan de jouwe. Roder ook. Echt wel.

  2. Keigrote rode poon, drie, en drie een ietje kleiner, maar allen even lastig te fileren voor een dilletant met een groot scherp mes.

    Je zou haast denken dat die video fake is, met dat vel dat zomaar loslaat vanachter.

    De katten vonden het buitengemeen interessant inderdaad.

  3. Ah, transport per rugzak doet de poon natuurlijk opeenhopen in het ijs. Dan is er op foto geen maat meer te nemen. Ik koos voor de bagagedrager, de mijne was nog fijn opgebaard bij thuiskomst. Het vel mocht blijven zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*