Lezing Daniel B. Nieborg in Nest Den Haag

Installatie Rafaël Rozendaal, onderdeel van de tentoonstelling Texture Maps (foto: Jhoeko)

Texture Maps Lezing Daniel B. Nieborg over alles kapot schieten, virtueel en/of in het echt. Over de visuele taal van virtuele oorlogsvoering.

“In een lezing over het ontstaan van het “military-entertainment complex” – de samenwerking tussen krijgsmachten en de entertainment industrie – wordt dieper ingegaan op de verweving van moderne oorlogsvoering met het computerspel. “

Donderdag 11 maart, 20.00 uur

nestruimte.nl/texturemaps/

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Goed werk van Eelco Brand, Robbie Cornelissen, Michiel van der Zanden, Rafael Rozendaal,Oscar Stegehuis en Robert Overweg:gaat dat zien!

    De lezing was op zich best interessant- Nieborg weet zeker waar hij het over heeft -maar een lezing met andere insteek of groter raak vlak naar de daadwerkelijke kunstwerken was wat mij betreft toegankelijker of doeltreffender geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*