Frank van der Salm

Green Zone, 2010 – South Korea.

“* The first 8 buyers of each edition are offered a 10% reduction!”

Een buitenkansje dat U niet kunt laten lopen. Sinds kort online te koop bij de kunstenaar, 2 edities in een oplage van 40 waaronder bovenstaande Green Zone.

FrankVanDerSalm.nl/editions/

advertentie(s)
Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*