Tomasz Kaye, George Ought to Help

Afgelopen jaar maakte Tomasz Kaye George Ought to Help. Inmiddels is hij bezig met het vervolg Edgar, the exploiter waarvoor hij nog op zoek is naar de nodige verse knaken.

Voor alle info plus doneren: Indiegogo.com/Edgar-the-exploiter

Niels Post
About Niels Post 3527 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*