Detail

(Van boven naar beneden Gerben Meinders @ NP3 Groningen, Olivio Maretinez Viera @ Stedelijk Amsterdam, Nairy Baghramian @ Stedelijk Amsterdam, Michel Francois @ Kunsthal Rotterdam, Suzanne Bodde @ NP3 Groningen, Niels Broszat @ Kunsthal Rotterdam, Tracy Emin @ Kunsthal Rotterdam, Folkert de Jong @ Kunsthal Rotterdam, David Batchelor @ Kunsthal Rotterdam, Maria Roosen @ Kunsthal Rotterdam, Marijke van Warmerdam @ Kunsthal Rotterdam, Jochen Mühlenbrink @ Aschenbach & Hofland Galleries, Ernesto Neto @ Kunsthal Rotterdam, Annet Messager @ Kunsthal Rotterdam, Ai Wei Wei @ Kunsthal Rotterdam, Ad Dekkers @ Kunsthal Rotterdam)

(Een gastbijdrage van Joeki Verheul)

About [Redactie] 9038 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Een andere kijk/invalshoek op trendbeheer,

    In het kader van een projectweek ‘Low Budget Inspiratie Shoppen’ zijn twintig studenten van de Willem de Kooning Academie een week lang van hot naar her getrokken, Nederland door, langs musea, galeries, initiatieven etc. Dingen zien, zien, zien en zien. Bovenstaande serie/selectie details is gastbijdrage van Joeki Verheul – waarvoor dank!

    Liefhebbers/kenners: raadt eens een plaatje! Opmerkelijk genoeg valt uit bijna alle close-ups genoeglijk de maker te destilleren. Althans… (Hoewel, bij nader inzien… zonder voorkennis trek ik er geen Michel Francois, David Batchelor of Nairy Baghramian uit.)
    Onderaan zijn namen/plekken op volgorde weergegeven, zonder verdubbelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*