About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

11 Comments

 1. Last I heard, she was in prison for stuffing her little girl.

  Now… That would be an interesting collection-

 2. rot toch eens op met die Tinkebell- promotie.. stelletje oppervlakkige piasen. blijf een beetje bij de échte zaken, hier kun je je handje niet voor open houden..

 3. Ehm, Martin, je hoeft dit allemaal niet te lezen en te bekijken hè. Heb je daar al eens aan gedacht? Dat scheelt jou denk ik een hoop frustratie en een paar grijze haren.

 4. En binnenkort gaat Dolores Umbridge met een mooie subsidie van het fonds op baby Lilly gaan jagen?

 5. ehm. marie. ik vind het heerlijk om dingen uit te spreken. ok? beter dan alles continu maar goed te praten..

  waarschijnlijk herkenbaar omdat je zelf ook zo’n matige foto’s naast je (uitermate simplistische) schilderijen plaatst om je ‘ oeuvre’ meer elan te geven? je houdt wel van alles recht praten toch?? en zeker trots op tinkehell omdat ze een vrouw is. klopt toch??zo simplistisch is het vaak! succes met je rake doeken, achterkant parool misschien?

 6. Wat saai. Dat meisje dat dieren schiet is cool, Tinkebell voegt daar 0,0 niks aan toe.

 7. Guttegut wat een frustratie. Vooruit, ik zal je maar gelijk geven. Je mensenkennis is groot en achterkant Parool, als je dat voor mij regelen kan, zou fijn zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*