About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Bob Ross heeft meer haar.

    En dan dat “its all about repeating I believe in abstract. It doesnt necessarily have to be anything” (kan zo in de lesboekjes.)

  2. Hij bedoelt natuurlijk rectangles, arme man. En ook nooit een kunstgeschiedenis boekje ingekeken zo te horen. “Abstract painting comes after Pop-Art…”??!

    Zijn no nonsense materiaal gebruik (aquarel met benzinestift) is wel fantastisch trouwens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*