Malerei I: Sander van Deurzen @ Het Wilde Weten

Sander van Deurzen beet zaterdag het spits af in een voor de gelegenheid geheel en al tot demontabele white cube verherbouwd Het Wilde Weten. Hij is de eerste uit een serie van negen weekendtentoonstellingen van topschilders: Malerei.

hetwildeweten.nl/2011/11-06-2011-12-06-2011-malerei-1-with-sander-van-deurzen/

Stoffen en zuigen om alles ruimschoots op tijd spic en span te krijgen.

Onderdeel van Malerei vormt een eenvoudige maaltijd voor een twintigtal genodigden. Het idee is om in aangename ambiance met Sander van Deurzen in gesprek te komen over zijn werk, onderling gedachten te wisselen over de kunst – en alles wat verder op tafel mocht komen.

Sander van Deurzen over verf en fetisjisme, over techniek en trucage, over aandacht en schilderpret. Een korte inleiding en welkomstwoord.

Na de maaltijd werd Malerei I vanaf 21:00 geopend voor publiek. Echt supergoed schilderwerk – voor wie de nachtbar heeft gemist: alleen vandaag zondag 12 juni nog te zien van 13:00 tot 17:00.

hetwildeweten.nl/2011/11-06-2011-12-06-2011-malerei-1-with-sander-van-deurzen/

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*