Alle kunstenaars in internetmuseum

“Kunstenaar Liong-A-Kong richtte het MHHK in 1999 op, toen het World Wide Web op stoom kwam. Het is dan ook een virtueel complex.”

“Bezoekers klikken www.mhhk.nl aan op hun PC en zijn meteen binnen. […] Om het fenomeen in beeld te houden, organiseert Liong-A-Kong één, twee keer per jaar een activiteit.

Zo was er vorig jaar een tentoonstelling over stillevens te bewonderen. En er staat alweer een nieuwe thema-expositie in de steigers. Die gaat over collages en is eind september ‘on line’.”

tctubantia.nl/regio/middentwente/9190253/Alle-kunstenaars-in-internetmuseum.ece

Let op!
De zalen bij voorkeur bezichtigen met een browser die Javascript en CSS ondersteunt.

“Het MHHK is een particulier initiatief van kunstenaar/vormgever Ricardo Liong-A-Kong. Hij heeft het museum bedacht, ontworpen en uitgevoerd. Het MHHK is al enige jaren gekoppeld aan de gemeentelijke website, maar de gemeente heeft het museum nu ook aangekocht. Ricardo Liong-A-Kong zal het curatorschap op zich nemen.”

mhhk.nl

Maak kennis met Ricardo Liong-A-Kong (vanaf 1:48)

(The Dutch Art Institute is one of the accredited Master programs of the ArtEZ Institute of the Arts and is funded by the Dutch Ministry of Education)

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*