Winnaars zomerexpo anoniem gekozen

Van facebook geplukt: Lonneke Gordijn en Ralph Nauta wonnen zaterdagavond de publieksprijs

Ik was van plan nog een bescheiden bespiegeling te geven over de potentiele winnaars, zijn de prijzen afgelopen zaterdag al uitgereikt…

Publieksprijs/eerste prijs 10.000 euro voor Lonneke Gordijn en Ralph Nauta Fragile Future 3.5.

Fragile Future is een soort lamp?! Ik moet bekennen dat ik glad over de publiekslieveling heen heb gekeken, terwijl ik twee keer ben wezen kijken en morgen *nog* een keer. Ik zal later die dag mijn persoonlijke favorieten toevoegen onder dit bericht. Een lichtsculptuur gaat er met de hoofdprijs vandoor: wie had dat kunnen denken.

advertentie(s)

Tweede prijs 7.500 euro naar (Be)Spiegelingen Annemieke Alberts.

Ook over Annemieke Alberts schilderij heb ik glad heen gekeken. Ik kan het me niet herinneren. Wat meer zegt over mij dan over de kwaliteit van het werk.

Derde prijs 5.000 euro naar Tilleke Schwarz, Purr Chase. Over haar werk was ik enthousiast. Zie eerdere post “modern borduren met”.

Winnaars: van harte gefeliciteerd!

zomerexpo2011.nl

ZomerExpo 2011 is nog te zien tot 22 augustus, Gemeentemuseum Den Haag.

gemeentemuseum.nl/index.php?id=36727&langId=nl

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Hoi Jeroen,

    hartelijk dank, desgewenst wil ik je graag voorzien van een goed plaatje (niet scheef en zonder perspex) en op mijn website staat het ook.

    groetjes,

    Tilleke

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*