About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

9 Comments

 1. aw, leuk alhoewel als het activistisch bedoeld is dan is het natuurlijk zo naief als wat maarrr dat is te vergeven na het zien van zo’n aandoenlijke filmpje. :)

 2. does not look like the artist is suffering much from anything.

  Save the world from pocket book hippies thinking they are changing anything accept for making the Chinese look like slant eyed killer.

 3. Wow… Fan-tas-tic! The lady in pink has brains too…
  Such a small gesture, so much joy.

 4. Wat een vertederend stukje in het gehele Save the World project… Over een tijdje moet er wel even gecheckt worden of de populatie al gegroeid is. Zeker is dat Save the world zich langzaam maar zeker steeds verder uitbreid… Als een steeds groter wordende roze vlek (hart?) !

 5. Als kind heb ik ook ooit eens een schildpadje gehad en teruggegeven aan de natuur. In een doosje naar de rivier gefietst en toen ‘ploep’.. bleek het een landschildpadje te wezen, nog te jong voor zwemles.

 6. wat een dom stukje video weer van deze saaie dame. kan haar hoofd niet meer zien!! en nu weer zo’n niets niets project

  beetje met jonasje stalh elkaar oplikken en zichzelf etaleren met quasi -activistische trashmateriaal in china. val ons hier niet mee lastig, zout op me die domme vakantie reisjes van je tinkedell

 7. Mijn steun hepje in principe al zie ik niet waarom je koeden wel kunt eten en schildpadden niet. Sir Paul McShallow heeft dit trouwens al gedaan met lobsters. Beetje goodwill kweken bij de detached hurbanites in zijn geval denk ik. Voordat hij Pussy Riot ontdekte als promo materiaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*