About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Onomatopee heeft net boek met min uitgebracht; expo met veel filmpjes opent 1e vrijdag november; naast expo en boek van jonas staal, expo en boek Jozua Zaagman en groepsexpo… Vandaag staat het allemaal online (als het goed is).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*