About [Redactie] 9053 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Ik vind het onwenselijk dat een beroepsgroep volledig over zichzelf oordeelt. Zeker als daar jaarlijks honderden miljoenen (miljarden, red.) euro’s mee zijn gemoeid. Bovendien haalt het huidige systeem niet het maximale uit de politieke sector, en dat is zonde. De politieke wereld is klein, men kent elkaar goed, komt elkaar vaak tegen en werkt regelmatig samen aan wetsvoorstellen en beleidsplannen. Hoe zakelijk en afstandelijk kun je dan een collega beoordelen? Zeker in de wetenschap dat bij een volgende verkiezingsronde diezelfde collega wellicht over jouw positie zal oordelen.

    Ik pleit er dan ook voor het systeem van peer review te verrijken met expertise en kennis van buiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*