Ohad Ben Shimon & Veniamin Kazachenko / Rufus Ketting

Ohad Ben Shimon & Veniamin Kazachenko, Self Portrait As Van Gogh Sitting On The Chair In His Famous Painting – The Bedroom, 2012. (2 uur video making of en zittend op vindt u hier, nog te zien t/m 20 maart a.s. bij Amstel 41)

Ofwel Guust Flater versus Vincent van Gogh.

Rufus Ketting, De contracten, 2011.

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*