About [Redactie] 9063 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Bizar/had ik niet verwacht. Betekent dit dat diverse gezelschappen het bij voorbaat al hebben opgegeven? Zijn de voorwaarden te scherp om uberhaupt nog te willen inzetten? Ik kan me niet voorstellen dat er opeens overal elders geld is gevonden. Iig zal Zijlstra dit als succes vieren.

  2. bovendien hanteren ze nu vaste regels voor een maximaal aan te vragen bedrag voor bv. grote of middelgrote gezelschappen. dit maximale bedrag ligt duidelijk onder het bedrag wat de gezelschappen eerder gingen aanvragen.
    dit is dus slechts het gevolg van het door zijlstra ingesteld beleid en geen vrijwillige keuze en daarom zeker niet als succes te vieren.

  3. Veel (beginnende) gezelschappen komen door de aangescherpte voorwaarden niet eens in aanmerking om een aanvraag te doen, dat is ook een reden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*