About [Redactie] 9063 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

 1. Volledige tekst:

  DIRECTEUR TIM VOSS NEEMT AFSCHEID VAN W139

  Per 1 september 2012 zullen directeur Tim Voss en W139, productie- en presentatieplatform voor hedendaagse kunst in Amsterdam, na een succesvolle samenwerkingsperiode van 2 jaar, afscheid nemen van elkaar.

  In 2010 werd Tim Voss (Hamburg, Duitsland) aangesteld als artistiek directeur van W139, vooral met het oog op de internationalisering van het tentoonstellingsprogramma. Voss wist in de afgelopen twee jaar zowel het programma succesvol te internationaliseren als het experimentele programma van W139 vergaand te intensiveren.

  W139 maakt ruimte voor experiment en innovatie in de autonome beeldende kunst haar eerste prioriteit, om zo in een tijd van versobering vanuit de producerende rol de groei en ontwikkeling van beginnende kunstenaars te faciliteren. W139 zet een transformatie naar een moderne autonome netwerkorganisatie in gang.

  In goed onderling overleg hebben Tim Voss en het bestuur besloten hun samenwerking per 1 september 2012 te beëindigen. W139 wenst Tim Voss alle succes met zijn verdere artistieke praktijk en zijn werk als curator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*