Solarium for Jim Henson – Ronald Cornelissen @ Mini Mall

Het eerste event binnen het SIR Zomerprogramma, Ronald Cornelissen toont Solarium for Jim Henson. Een installatie bestaande uit 2 kunstwerken waarvan er een, New Sun, eerder in Miami te zien is geweest. De andere, New Bank for the Lehman Brothers, zijn modellen voor bankgebouwen. See, fear, hear.

T/m 19 augustus a.s.

Sculptureinternationalrotterdam.nl/…_CORNELISSEN.php

(foto’s Ronald Cornelissen)

Mini Mall is een zgn creatieve hotspot in het voorheen Station Hofplein met een lekker urbaan zonnig terras uitkijkend op een bloemrijk grasveld.

T/m 19 augustus a.s.

Sculptureinternationalrotterdam.nl/…_CORNELISSEN.php

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*