About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Oei, dat is ook wel een überkneiter. In beide gevallen blijkt één camerastandpunt meer dan voldoende voor clip van het jaar.

  2. Niet helemaal zelf-destructief. Het interessante laatste zetje vernietigde de term ‘auto’. Het niet geheel zuivere en vandalistische van de pseudo ‘zelf’destructie adresseert de conceptuele rigueur ipv de expressie van de zelfvernietiging.

  3. Misschien overbodig te vermelden, maar de locus classicus voor deze nogal geradicaliseerde versie (de waxinelichthouder kwam van rechts) is natuurlijk hier te vinden:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*