Met Pasen kunt u bezuinigen op Kunst en toch gelukkig zijn

klaprlandschap20

Mooi werk van Will Kellermann nu met enorme paaskorting maar onderstaande aanprijzingen zijn moeilijk te overtreffen:

Kunst maakt […] blij, het is een vreugde aan je wand en je geniet er een heel leven van. […] iets bijzonders om u gelukkig te maken. […]

Hiermede komen we meteen bij de kenschets van deze kunstenares: impressionisme is haar toonzetting, gedifferentieerd met avontuurlijke uitstapjes naar abstrahisme. Wie van figuratief houdt, vindt bij Will Kellermann iets van zijn of haar gading – oh wat zijn haar portretten mooi! – maar ook de jeugdigen onder ons die van kracht en kleur houden voelen zich thuis in haar Kunst, zeker in haar silkcolors©.

Zoals zij zelf zegt: […]

dichtbij.nl/t-gooi/uitgaan-en-vrije-tijd/artikel/2681964/met-pasen-kunt-u-bezuinigen-op-kunst-en-toch-gelukkig-zijn.aspx

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Will Kellermann is an unusually versatile painter, whose motto is : “My main purpose is to bring across beauty in my paintings.” Her work has a high level of originality with its own identity, in which a sparkling play of colors is created in a spontaneous manner. But always and everywhere her profound and classic art education comes through and shows in the professionality of her work.

    Is getekend:

    Will Kellermann – The artist who raised silkcolors into an art form in its own”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*