Rebecca Martinez

Rebecca Martinez

“I am photographing dolls that are created to look and feel like living babies. They are constructed and weighted to feel like infants, which includes a head that must be supported while in one’s arms. They are the most powerful objects I have ever worked with, I am struck by the strong and palpable emotional reactions they produce. They provoke the dominant biological instinct to nurture and the entire spectrum of human behavior.”

Rebeccamartinez.com

(via Kottke)

Rebecca Martinez

Rebecca Martinez

Rebeccamartinez.com

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*