6 Comments

 1. Tja, 1985, wel 20 schilderijen en 40 werken op papier; en aan de straatstenen niet te slijten…
  Schilderijen ACHTDUIZEND GULDEN per stuk, werken op papier VIJFTIENHONDERD GULDEN per stuk.
  Wim Beeren:(voor de jongeren onder jullie: toen (1985) directeur Boijmans Van Beuningen [toen nog Boymans van Beuningen]) “Peter, ik dacht dat je nog wel enige smaak had, maar dit….Je denkt toch niet dat er iemand is die deze Duitse onzin aardig vindt”. Nou ja, later (1994) enigszins goedgemaakt
  met een tentoonstelling in Museum Boijmans Van Beuningen en weer wat later (2008) met de aankoop (dankzij de Vereniging Rembrandt) van een drieluik voor/door het Stedelijk Museum Amsterdam.

 2. !!!

  Klinkt geweldig – ik zag de prachtige uitnodiging (botbreuken en futurisme) er al tussen staan. maar is er ook beeld van die tentoon uit 1985 Peter? Zouik te gek vinden en met mij velen wed ik. Als je dat hebt mail me/ons.

 3. Verheug me nu al op het postje! Sowieso een goed idee, oude uitstellingen in foto, en dan ook met prijzen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*