About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

  1. Ik begrijp overigens nog altijd al die ophef niet, waarom mag de overheid dingen niet weten die Google, Facebook, Microsoft etc al lang weten en uitbuiten? Privacy op het web bestaat niet en zal het ook nooit doen.

  2. FB, Google en MS hoef je niet te gebruiken al is dat niet makkelijk. Erm waarom begin ik uberhaupt te antwoorden Niek. Er is maar een vorm van terrorisme en dat is staatsterrorisme, de rest is spielerei, ongemakkelijk hooguit.

    Ophef gaat overigens over de VORMGEVING. Die kan beter, schijnt.

  3. De Staat is een mythe. Onze staat is al lang een coöperatief tussen politiek en bedrijfsleven. Nieks vraag is relevant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*