About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. je bedoelt – toch klopt er iets niet aan printen en limited edition. Veel meer werk is in principe eindeloos reproduceerbaar maar wordt gelimiteerd aangeboden en/of men varieert in maat. (5 groot, 10 kleiner, 100 posters.)

    Een 3D dingetje onderscheidt zich niet van fotoprint.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*