Kid America Club

Kid America Club

“This is the introduction to the downtown world of the Lil’ Hipsters. Follow the adventures of the kid, Krispy as he tries to be cool under the guidance of Crunchy the Crackhead. Who’s the most popular? Who’s the best dressed? Who will get laid? Who will OD!?!”

Kid America Club, klassiekertje uit de lokale onderbuik van de New Yorkse public acces televee.

Youtu.be/Ljx6bJwTusw (video na de klik)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*