About [Redactie] 9013 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. Waarom plaatst VK (opnieuw) een stuk online van iemand die niet kan schrijven?

    Slotallinea is wel charmant: “Volgend jaar hoop ik voor het laatst subsidie aan te vragen voor mijn organisatie. Hoe ik het precies ga doen weet ik nog niet.”

  2. Tja, we doen het als kunstsector blijkbaar weer of nog steeds niet goed. Ik zie voornamelijk mensen die knetterhard werken voor weinig geld en veel gedrevenheid. Laat deze meneer het met z’n organisatie dan fijn zonder subsidie doen, prima. We moeten het als sector blijkbaar toch weer anders doen… Laat de sector eerst maar eens weer opkrabbelen en ga maar eens kijken naar andere sectoren in de samenleving waar de beloningen vele malen hoger zijn en waar er veel meer aan de strijkstok blijkt hangen. De hoeveelheid geld dat er in Nederland procentueel onderhand aan cultuur wordt gegeven is inmiddels al een van de laagste in Europa. Ik heb stellig de indruk dat dit soort ingezonden brieven vooral ook de schrijver en z’n organisatie, die hij vertegenwoordigd in een goed daglicht en op de voorgrond moet brengen, maar dat ter zijde.

  3. De hoofdredacteur van VK krijgt er blijkbaar ook niet echt buikpijn van dit soort onderwerpen door de molen te blijven gooien voor ons leesplezier – onee, ik had mijn abonnement al even geleden opgezegd. Waar bemoei ik me dan eigenlijk mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*