Smakelijke uitbuiting media-afhankelijke BNers

Brilliant concept, te mooi om waar te zijn:

“Welkom bij de Kamara’s. [BN’ers] te gast zijn bij een Afrikaanse stam.”

Maar dan de stam vervangen door acteurs. Zes weken lang voor niks geiten neuken, pot schaften en muggen pletten. Adam Curry, vader van deelneemster dochter, kan er niet mee lachen. “Dus op een gegeven moment gaat ze terug naar huis. Op het allerlaatste moment begint een deel van de Afrikaanse stam ineens Nederlands te praten en doen ze moderne kleren aan.” Blijkt dochterlief voor niks een wekenlange initiatierite borstbeschildering te hebben moeten doorstaan, olifantenzever te hebben geslikt en nat hebben moeten douchen met zonder kleren aan. (Meer in de oliebollenkrant.)

Nog fraaier:

Zes weken jungletocht en dan helemaal niets opnemen. “Maar… waar zijn de camera’s…?” “Er zijn geen camera’s… Dit is een zwart geschilderde kartonnen doos met een wc-rol erop geplakt, kijk maar…” “Maar…. maar… ” “Nee dit is geen Trumanshow… Dit is realietie…” Dat wordt waarlijk camerawaardig schuimbekken.

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*