Vacature: directeur Nieuwe Vide

Haarlemse_Lente_2012_maart_01

“Nieuwe Vide maakt bekend dat haar directeur Jaring Dürst Britt per 1 februari 2014 zijn functie neer zal leggen. […] Nieuwe Vide heeft gekozen voor een andere organisatie structuur en zal in 2014 een artistiek en een zakelijk leider aanstellen.”

Van gote waarde – voor de kunsten in Haarlem en voor Nieuwe Vide, dat zou ik denken.Goud waard. Naar mijn mening heeft Jaring beiden op de kaart gezet. U kunt solliciteren: directeur Nieuwe Vide vacant. (Iets voor Goldstein, gesteld dat die weder aan de slag wil?)

nieuwevide.nl/content_new//vide/vacature.php

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*